Disclaimer van Royal Taxi

 

Alle rechten voorbehouden

Deze site is met de grootst mogelijke zorg tot stand gebracht. Schade, in iedere vorm, direct en of indirect, ontstaan en of voortvloeiend uit gebruik van deze site wordt niet aanvaard. Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Royal-Taxi.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud van de site van www.Royal-Taxi.nl aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

 

Aansprakelijkheid

Royal Taxi spant zich in om de inhoud van www.Royal-Taxi.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen, zodat aan u de meest actuele informatie geboden kan worden. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig, achterhaald en/of onjuist is.

De op www.Royal-Taxi.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Royal Taxi.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.Royal-Taxi.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen bij Royal Taxi. Voor op www.Royal-Taxi.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Royal Taxi nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

De via deze website verspreide informatie is slechts informerend van aard. www.Royal-Taxi.nl en haar auteurs en partners aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het directe of indirecte gevolg is van handelingen of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie zoals deze op of via deze website is verkregen.

www.Royal-Taxi.nl en haar auteurs en partners garanderen niet dat de op de website te vinden informatie te allen tijde volledig, juist, compleet of actueel is en/of dat gebruik ervan zal leisden tot of geschikt is voor het door de bezoeker gewenste doel. De informatie op deze site kan op ieder moment door www.Royal-Taxi.nl of auteurs en partners worden gewijzigd.

 

Internetsites van derden

Indien op www.Royal-Taxi.nl links zijn aangebracht die leiden naar websites van derden, dan betreffen dat websites waarvoor www.Royal-Taxi.nl en haar auteurs en partners op geen enkele wijze verantwoordelijk is. www.Royal-Taxi.nl en haar auteurs en partners aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de juistheid van links of voor de informatie die het volgen van links oplevert. Plaatsing van een link naar een website van derden impliceert niet dat www.Royal-Taxi.nl of auteurs en partners de aldaar te verkrijgen informatie onderschrijft, doch is slechts bedoeld als hulp voor de gebruiker van deze website en het bieden van een mogelijkheid tot het verkrijgen van nadere informatie.

 

Auteursrecht

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Royal Taxi.

Elke vorm van kopiëren, verveelvoudigen , verspreiden, bewerken en elk ander gebruik van deze grafische afbeeldingen teksten of ander materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Royal Taxi, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

De op Royal-Taxi.nl gepubliceerde inhoud en werken zijn auteursrechtelijk beschermd. Gebruik van deze werken is enkel toegestaan met daaraan voorafgaande toestemming van de auteursrechthebbenden. Neem daarvoor contact op met de betreffende auteur, partner of met Royal-Taxi.nl. Dit geldt voor verveelvoudiging, bewerking, vertaling, opslag, verwerking, openbaarmaking of weergave van de inhoud in databases of andere elektronische media en systemen. Ongeoorloofde verveelvoudiging of openbaarmaking van afzonderlijke delen van de inhoud of complete pagina's is niet toegestaan, behoudens beperkingen door de wet gesteld.

 

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Deze disclaimer is overigens door middel van het ICT Recht samen met onze auteurs gecreeërd, wat dus betekent dat het volgens de Nederlandse Wet tot stand is gekomen.  Voor meer info over het ICT Recht verwijzen wij u naar de website van het ICT Recht www.ictrecht.nl.

 

Aanvaarding

Door gebruik te maken van deze site stemt u in met deze disclaimer.

Disclaimer

      

Over Royal Taxi

Royal Taxi is een modern en dynamisch vervoersbedrijf met jarenlange ervaring in de taxibranche.

Wij verzorgen taxivervoer in de regio Utrecht maar ook daarbuiten staan wij graag voor u klaar!

Wij streven er naar om een perfect hoogwaardige taxiservice te leveren en daarom is professionaliteit, punctualiteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en discretie voor onze chauffeurs de norm.

Of het nu om privé, zakelijk, Schiphol of groepsvervoer gaat, bij ons bent u met al uw wensen aan het juiste adres. Wij zetten ons als taxi- en vervoersbedrijf 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar in om al onze klanten tevreden te houden en op een veilige, efficiënte en milieubewuste manier van dienst te zijn.

Tevreden klanten zijn onze drijfveer, en we zijn daarom trots op de vele positieve reacties die we van onze tevreden klanten krijgen!

Op onze website vindt u meer informatie over onze producten en diensten. Mocht u vragen hebben die via de website niet beantwoord worden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactfurmulier.

Royal Taxi Driebergen-Zeist

 

Regio Driebergen; Zeist; Doorn; Maarn

Tel: +31(0)648465267

Whatsapp: +31648465267

E-mail: info@Royal-Taxi.nl

Website: www.Royal-Taxi.nl

Kvk nummer: 65277473

BTW nummer: NL 244111716B03

Rekening: DE42 1001 1001 2623 8339 26

t.n.v. Royal Taxi

Openingstijden

 

Maandag         Open van 00:00 tot 24:00

Dinsdag           Open van 00:00 tot 24:00

Woensdag       Open van 00:00 tot 24:00

Donderdag      Open van 00:00 tot 24:00

Zaterdag         Open van 00:00 tot 24:00

Zondag           Open van 00:00 tot 24:00

 

Privacy Policy  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  |  Sitemap  | Cookieverklaring

Copyright © 2019 by www.Royal-Taxi.nl

All rights reserved.